Memento mori
Anotace: Pamatujte na smrt - jednou si totiž přijde i pro vás! :)
Jsem tu od nepaměti, můžeš si svůj život žít,
však když na tebe zavolám, musíš se mnou jít.
Jsem tajemná záhada, co svět světem stojí
a spousta z vás se mě bojí.
Mladé i staré beru si k sobě,
počítej s tím, že jednou přijdu i k tobě!
Přicházím a beru si to co chci beze zbraní,
když sevřu tě do své náruče, tak už tě nic nezachrání.
Nejsem krutá i když se to může zdát,
ať chceš či ne, nezabráníš tomu, co má se stát.
Nemůžeš se mnou bojovat,
pouze svým blízkým sbohem dát.
Vy lidé tak křehcí a bezbranní,
SMRT - tohle jméno jste mi dali!
Přečteno 410x
Tipy 18
Poslední tipující: lecrecia, Weylin, rickei, Danah, excited, E., AneaCapaken, Karmínka, Vain Hope, Lilithen, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)