Poutník 2
Anotace: Krátká a dřívější verze Poutníka...
Poutník jdoucí tunelem,
nemá co jíst a pít,
je si jist svým údělem,
ví, že dál nechce žít.
Zcela sám a opuštěný,
jen on a jeho svědomí,
svět je před ním uzavřený,
už nikdy se víc nedozví...
Komentáře (0)