Anotace: po dlouhé době
Neskutečný náhrdelník mě maličko zamrazil a sevřel kolem krku. Jsi žonglérka se slovy, milá Gabrielle...
06.02.2008 00:32:00 | Liv
Teda...moc pěkný, líbí se, naprosto všechno. jen škoda že je leden:-) mmch...náhoda, já taky dneska "po dlouhé době":-)
13.01.2008 21:32:00 | paranoidandroid