Anotace: tak tohle je moje úplně první báseň co jsem napsala...je to hrúza, ale co už=))
Co k tomu můžu říct? Zajímavé myšlenky a HODNĚ dobře vybraná slova. A kdyby ses odprostila od "říkanek", které se nutně musejí rýmovat.. (to stejně nikdo neudělá), tak je to perfektní .. pro mě. :)
14.01.2008 18:27:00 | Trapné děťátko