mě se to líbí.. ba naopak.. kolik z nás ty střepy posbírá? Málokdo.. a pak někdo upadne.. a pořeže se... proč?... protože nikoho nezajímá.. co se děje v okolí.. a může to být.. jen ..obyčejná.. rozbitá..flaška..
01.02.2008 00:45:00 | excited
příliš strohé ne, ale v tomhle kontextu už je ta rozbitá flaška trochu obyčejná. (rozbité věci jsou příliš častý motiv, než aby zaujal ve strohém textu.) ani zbytek myšlenkově nevybočuje. (ačkoliv není plně špatný.)
16.01.2008 20:10:00 | grygaruv atelier