Hlásky
Anotace: já vím, zase ohrané téme, ale já za to nemůžu......
Napíšeme si jendu hlásku,
tu kterou si blázni vyznávají lásku.
Je to Á nebo snad M,
jedno písmenko je malým důkazem,
Důkazy lásky
ze kterých zůstavají vrásky,
vrásky v duši na srdci
chtěli být jen milenci.
Milenci co svou lásku
vepsali v jednu jedinou hlásku.
Komentáře (0)