pěkně na nás kááálí..
politici
naše sny sou v dáli
zamknuty..
na petlici..
až se mi z toho kroutí lokna..
vyházíme ten xindl z vokna..
defenestrace už tady byla..
jen aby ta prásátka..
neměla navíc kila .o))
17.01.2008 09:26:00 | Bean
Kdyby se tak dalo beztrestně picnout nějaké to "politické prasátko" :o)))
Ale fuj ... co to píšu ... sem se nějak nechala unést ...
14.01.2008 19:51:00 | Beepat
Není třeba,
plat si zvýší sám..
v tom je hodně
dobrý, počítám..
chjo..
ještě, že máme
ten humor černý
(a zabijačkám
jsme stále věrní .o))
14.01.2008 15:35:00 | Cecilka
Miluj svého politika
do klobouku hlas mu dej,
vždyť ti jenom pravdu říká:
"Hubu drž a poslouchej!"
===
Jiří senior
14.01.2008 15:28:00 | j.c.