Čekání na zpověď
V ochotu souznění,
vydat svá malá tajemství,
v duši klid a souznění,
nebýt sám ve světě šílenství.
Najít se sám
a snad i toho druhého,
jak dobře se znám,
jsem vstřícný nebo za toho chladného?
Otázek je tisíce,
kde však vzít odpověď,
u oltáře sedíce,
čekání na zpověď.
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: Maura, Pišák, Bean, Psavec, kavec, Monsignore, Bíša
Komentáře (0)