Anotace: Asi úplně nezajímavá básnička, ale potřebovala jsem se vypsat z toho, co dnes slyším ze všech stran...
Tahle básnička už dnes neplatí. Já jsem to totiž DOKÁZALA!!!
22.04.2008 06:26:00 | Princezna.Smutněnka
A dokážeš to! Asi to budu psát do všech komentářů, aby to bylo slyšet ze všech koutů, ze všech stran Literu:o)
26.01.2008 11:19:00 | Traci