Dva kroky od propasti
Anotace: ...pár písmenek, která znamenají hodně a vlastně nic...
Trvalý jekot dere se do uší,
na těle cítím každičkou žílu,
postava temná na dveře zabuší,
přišla mi sebrat i poslední sílu.
Oči jsou zarudlé, nevidí na krok,
do ticha noci se směju i pláču,
jsem blázen a cynik a duševní otrok,
do hnědé tůně zas a zas skáču.
Na plicích leží mi snad tuna hlíny,
v zajetí Tvém se cítím jak v pasti,
nezvládám tlak a nesnáším splíny,
uprostřed noci, dva kroky od propasti.
Přečteno 376x
Tipy 12
Poslední tipující: kikis, fuu, blue, face to face, Vision of me, kavec, Martanka
Komentáře (3)
Komentujících (3)