obejmout noc do cizích dlaní
jak oči topit se v nich zas
aby ta noc co bývá umíráním
chránila je a zachránila nás
obejmout zítřky které budou
jako baletky z tvé první básně
plakat trochu nad ostudou
že v bolesti se žije krásně
....rofl
19.01.2008 22:29:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Krásně se recituje, akorát mi trochu vadí dech - zdech, jinak z ní mám moc příjemný pocit.
18.01.2008 13:06:00 | Epona