Anotace: Prosím pridávajte komentare chcem sa zlepšiť
Myšleinka: Pochybujem, že každý každý každý, aj keď v istom období života sa to zdá byť tak. Zvyšok klišé.(a preto sa básňam vyhýbam, ale ak chceš...)
Technická stránka: No, okrem zbytočných preklepov by som vyzdvihol slabé rími a absencia tempa (jeden riadok má 5 slabík, nasledujúci 9).
Inak priemer.
15.01.2008 20:20:00 | Sarazin Faestred