Líbí se mi...moc...
být sfouknuta
jen pro ten pocit
následného rozjasnění!!
(hlavně mít po ruce
cokoli vhodné k rozsvícení
a neupadnout do setmění)
22.01.2008 15:54:00 | Cecilka
Bez žádných velkých keců - rázně a jasně! ;-) Líbí se mi Tvůj přístup, vážně...
Rozsvítit a zhasnout - stejně jako u žárovky je to u svíčky prostě osud. Stejně jako náš - narodit se, žít a zemřít.
15.01.2008 16:49:00 | Chancer