Vytihuje vše,co se stane,až tu nebudeme...Depresivní, ale úplně skvělá...
06.09.2005 23:29:00 | Sawati
depresivně pravdivá..až běda!!
budoucím se informace předá..
..v nás však zbyde po každičkém víc
a až ze mě bude třeba pěnice
do světa to ptačím hrdlem vykřicíc
potěšením že mi bylo velice :o))
31.08.2005 11:55:00 | šuměnka