Zavři oči
Anotace: Napadlo mě to už dávno ale až teď jsem to našel v počítači
Zavři oči
Zavři oči a zamkni mřížemi svých řas.
Měsícem den končí,slunečním svitem začíná zas.
Zavři oči.Vedle tebe usínaji mé touhy.
Svět se jinak točí a já -paprsek pouhý- krajinou snů budu tě vést.
Stačí jen polibek dlouhý a prozradím ti tajemství hvězd
Zavři oči - usínej v mé dlani.
Měsícem den končí,však já mám jiné přání...
...Líbat tě dlouze..
...bez přestání
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Lucie Teru
Komentáře (1)
Komentujících (1)