Básnička na dobrou noc
Anotace: Dětsky pojatá a úsměvná básnička na přání pěkné noci... :-)
Zavři oči
Už pomalu začíná noc
Vždyť už se ti víčka sklání
K ránu času není moc
Slož hlavu do svých dlaní
Tak honem spi
Však zítra je taky den
Jen dobrou noc
Já přeju ti krásný sen… J
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Daisy.., cevert, Psavec, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)