Plačka
Přes hlavu šátek mám,
a na krku růžence kus,
bolest a žal - to dobře znám,
do černa ladím i svůj vkus.
Práce mám stále dost,
pláču Vám nad hroby,
a až z těla zbyde jenom kost,
profesionální - jen rádoby.
Pláču ve dne,
v noci spím,
s pláčem se zas probouzím.
Nový klient mnou nehne,
je mrtvý, tak ať počká,
chápete? Já jsem plačka.
Přečteno 392x
Tipy 20
Poslední tipující: Sinister, Belmon, Šerák, Romana Šamanka Ladyloba, vinci, excited, major.siorak, M.V.Jung., Já Esther Ruth, cevert, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)