JardaCH: Jen abych si to nevzala osobně ;-D
Ne,je to moc pěkné..pěkné myšlenky. Myslím že není důvod, proč by to mělo zůstat jen v komentáři ;)
15.01.2008 15:58:00 | lalej
... taky mám jednu která se jmenuje Slova ... no do komentáře to snad půjde ... jinak bych s ní mezi lidi ale nelezl ...
Slova
Kolik známe různých slov!
A přece, když chceme opravdu něco říct,
najednou nám scházejí.
Jenom krouží kolem,
kloužou po povrchu
a jen lehce se dotýkají
našich skutečných citů.
A to, co vychází z našich úst,
je tak prázdné, hloupé a zmatené…
Asi stejně jako naše nitro.
V takových chvílích
bychom asi měli říkat jenom věci
prosté a jasné.
Ale nesmíme je říkat příliš často,
aby neztratily svůj smysl.
Tak tedy
poprvé
(a možná i naposled):
Miluju tě!
... snad mě za to neukamenuješ ...
15.01.2008 15:26:00 | JardaCH