TVŮJ POHLED ZNÁM
Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...
Tvůj pohled znám, vroucně upřímný a milý,
někdy mi dodal kus odvahy i síly.
Přečíst se dalo nejedno zklamání,
ihned jsem odhalil tvých očí vyznání.
Tvůj pohled znám, když ústa pravdu tají
v očích máš pochyby, zda ruce mé tě uvítají.
Pro jednou, dá se věřit pohledu,
podruhé... však to asi nesvedu.
Tvůj pohled znám a přitom je mi někdy cizí,
v tvých panenkách odraz mého nitra mizí.
Jak holá věta, říkáš "cítím se dnes s tebou"
mou duši právě tyto slova zebou.
Tvůj pohled znám, když slza srdce obměkčí,
jen nevím, zda volba to je nejlepší.
Jen aby v divadlo neproměnil se výraz tváře,
pak věru hořce pronesl bych, "suď jak káže".
Tvůj pohled znám, a rozhodni se sama
zda jen růžově chceš vidět svět?
Nebo zůstat s náma.
o5ja
Přečteno 360x
Tipy 7
Poslední tipující: Bean, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)