Prší
V nadpisu,
nedělních novin,
jeden den,
a patnáct hodin,
prostého,
venkovského,
člověka.
Jež v dešti,
a sněhu,
chemických splodin,
od sprostého,
vulgárního
a zlého...
měšťáka,
tone!
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: IvoMaria, pennywise, NikitaNikaT.
Komentáře (0)