Domov, to je místo, kde spíme,
kde sníme tajný Lásky sen,
kde u kompu si zabásníme
o Lásce krásné jako sen!
Možná ji víckrát nepoznáme,
naděje poslední však zmírá,
kdo žije, šanci má, jak víme,
tak říkáme si: "Proč ne já?"
05.03.2008 18:48:00 | Kozoroh 1
Až duše, neznavená prachem,
láskou setře s prahu mráz,
až hloubavým pohladíš zrakem
tu lžíci ve větvích stromů
a míza nová naplní Tě zas,
až báseň nadšená dovede Tě domů
jen povzdechnu: Kam zmizelas...
***
Jiří s.
16.01.2008 22:30:00 | j.c.
Hezká, trochu smutná jak už to tak někdy v životě bývá....
povzdychneš,
polkneš slzy,
zatneš zuby,
život jde dál
proto
musíš žít...
16.01.2008 18:12:00 | Harr