Jen tak...
Anotace: dnes veseleji... :o)
Jen tak Tvou ruku držet v dlani
a zapomenout na povzdech,
čekat na letmé pousmání
vnímat Tvou vůni i Tvůj dech
a čekat cosi nečekané,
čekat a potlačit svůj spěch.
Jsou sny a neříkají "pane",
sny, které chci si přivlastnit.
Co víme, co se zítra stane?
Přesto je hezké v těch snech žít!!!
Komentáře (0)