Tobě
Anotace: Martine tahle je složená pro tebe.
První myšlenka patří tobě,
po té 14ti leté době,
s myšlenkou na tebe,
koukám na nebe.
Vzpomínky hlavou putují,
je krásné když se dva milují,
my však kamarádi jsme jen,
a já jsem šťastná že to není sen.
Jsi kamarád co se těžko hledá,
teď konečně štěstí ke mě sedá,
snad už tě neztratím,
za štěstí už neplatím.
Zůstaň u mě už,
protože jsi prima muž,
s tebou je svět barevnější,
a život hned veselejší.
Děkuji ti zas,
že přinášíš ten jas,
na počítač pospíchám,
ani skoro nedýchám.
Budu tam mít vzkazík,
který píše Zazík?
Přečteno 632x
Tipy 7
Poslední tipující: Morgenstern, Kozoroh 1, carodejka, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)