Hlen
Anotace: Je to trošku nechutné
Už se líhne v krku hlen
už jen křičí pusť mě ven
zelený prevít v krku se sere
přes tvrdé patro do úst se dere
pak přichází kýchanec
a už je venku zasranec
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák
Komentáře (2)
Komentujících (2)