...jsem si s tebou zabruslila...myslím, že bruslím naprosto stejně...hlavně mám pocit, že pirueta mi jde bravúrně, točí se, se mnou celý Svět...:-)
18.01.2008 11:59:00 | Lota
Také jsem letos vstoupil na led, co myslíš že to se mnou udělalo? V té chvíli vzduchem ve vodorovné poloze mě proběhlo hlavou jak to dopade. Jauvejsk, nejen studenej je led, ale i tvrdej. Ahojky Bobi :-))
18.01.2008 07:23:00 | bobi bobie
Bruslím na draka, takže jsem to opravdu ocenil. Škoda že píšeš teď tak poskrovnu!
17.01.2008 23:13:00 | Demedalex
Je to pěkně působivě napsáno.Mohlo bych se podle toho i naučit,nejen bruslit.
16.01.2008 15:48:00 | s.e.n