lež nehnutě
Anotace: stejně všechny lži vedou k pravdě... nekoukáte na x-files nebo co?:)
po půlnoci
čeká
až se vrátí čas
v krku sucho
v očích mokro
v noci lež
a ve dne pravda
prázdnej pokoj
prázdný slova
zmuchlaná účtenka
seznam hříchů
za který zaplatíš
v krku srdce
v očích sen
o půlnoci
čeká
až se vrátíš
v noci pravda
a ve dne lež
nehnutě
voňavý cigáro
kouř hezkejch vzpomínek
štípe do očí
rozpouští sny
štípe v krku
rozpouští srdce
mizí
teď je řada na tobě
a připrav si hotovost
protože šeky
neberu
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, colorka
Komentáře (0)