Anotace: ...:(...svojí blbostí...odpustíš mi někdy?
chápu tě...a je mi to líto...ale věř,že to zase bude dobrý...kamarádství se jen tak nikam neztratí...
19.01.2008 11:10:00 | LisSe
Neboj,ono se to vytříbí. Chce to čas.
Byla-li to dobrá kamarádka sama přijde časem za tebou,když se dozví jak tě to trápí.
16.01.2008 15:33:00 | s.e.n
přesně tak... možná jsi udělala chybu, ale ta by se měla odpustit... vím, že nejsi nějaká "děvka", která by to udělala znovu.
16.01.2008 14:52:00 | Simísek