pít bahno
až se přiřítí příliv
a slunce se schová
pod černou peřinu
jen měsíc bude svítit
dívkám k tanci
porcelánové domky
hradba z vozů
na vedlejší ulici
ve vesnici ráj
snídám zkaženou konzervu
piju bahno
ale je mi fajn
konečky prstů klepu
do okapu
vyvolávám duchy
v mrtvém domě
venku chodí stařenky
v pletených čepičkách
asi se mi to nezdá
brodíš se stokou
a vidíš kousek sebe
žádné nebe
ani střepy
zetlelý klavír
pod ním kostra
další oběť doby
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: animovaný medvídek Pů, Elča
Komentáře (1)
Komentujících (1)