Jsem
Jsem
Jsem bouří všech oceánů
a ozvěnou větrných dní
Jsem vichřicí divokých lánů
A myšlenkou tvou poslední
Jsem temnotou bezesných nocí
A ničivým deštěm jar
Jsem touhou a prahnoucí mocí
Jsem mráz i ohnivý žár
Jsem vzpurnost a divokost koní
Jsem dravost tygrů a lvů
Jsem marnivost jež vábně voní
Jsem ráj a v peklo tě zvu
Jsem hadem a štírem pouští
A katem tvých tužeb a snů
Jsem mušketou, hledím i spouští
Jsem světlem tvých ponurých dnů
Jsem náručí, něhou i slastí
A vánkem jež v ucho ti hrá
Jsem milenkou, matkou i vlastí
Jsem ta, co nejlíp tě zná
Jsem ohnivým žárem všech vášní
A pekelným chtíčem těl
Jsem tajenkou pro mysl zvláštní
Jsem všechno, co vždycky jsi chtěl.
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: IvoMaria, Mácha, Lacosta1, Ishtar, Vladimír P.
Komentáře (9)
Komentujících (8)