škola
Anotace: Jak já se tam těšila..Nemůžete mi to mít za zlý,byla jsem malá a naivní..
Karinka
malinká
stoličkou dohání svou výšku,
na krku sotva půl křížku.
Klíček od budovy chtěla by mít,
chtěla by chuděrka do školy jít.
Vztahuje ručky k starým zdem budovy,
co na ni čeká,kdopak jí odpoví?
Zákeřné písemky,ošklivé úkoly,
tak jako každého kdo chodí do školy.
Karinka
malinká
zahodí klíč,
Karinka
malinká
utíká pryč.
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (3)
Komentujících (3)