Smrt
Anotace: Umírání jak ho vidím já.
Černá tma ti po tváři stéká,
z Tvých suchých očí prahne -
zloba,
která tě z krásy svléká.
Duše Tvá utrpením se vzmítá,
z Tvých bledých rtů sype -
bolest,
která tě v mdlobách vítá.
Tělo seschlé se rozpouští,
z Tvých křehkých rukou vzplane -
láska,
která tě do nebes vpouští.
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Holis, Lachailla, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)