Přesně o tomhle stále mluvím,
mluvím, mnohdy beze slov...
Ono zvláštní klubko nažeho života, je stále zamotanější - to vím jistě. Kéž bych jistě věděla co příjde až se začne rozmotávat...
Škoda jen, že se dá ST poslat jen jednou... ;-)
02.10.2008 21:49:00 | Anita Buchtová
Přesně tenhle styl psaní se mi líbí a mockrát se o něj (nedostatečně úspěšně) pokoušim - prostě to jede a bouří a všechny pocity to valí s sebou. Parádní.
13.03.2008 22:29:00 | drsnosrstej kokršpaněl