Ty
První den a pár matných vzpomínek
z let minulých.
/je to už dávno
Osobní vzdálenost, virtuální blízkost.
Slova co pomáhali.
Uslzený společný Hallelujah.
Bolest co ničí i sbližuje.
Ztracený pudy sebezáchovy.
Chůze ve stejných šlépějích.
Fotky bez duší co si rozumí.
Tvé nové štěstí, můj další pád.
/podaná pomocná ruka
Školní dny a smích.
Pohřbená samota.
Čistý "mít rád".
Bez Tebe neúplná,
snad nesbohem.
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: just me, Demedalex, 0-0, Lisa.Ginmi, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)