text ze sešitu aj
Anotace: ou...jestli jsem o něčem řekla,že je to moje veledílo,tak omyl...tohle je moje veledílo..ze začátku deváté třídy..phouuu love
Koukni->
.....Co?
.......No tam!
..............Kde?
.................TAM!
....................Nevidím to!
.......................Poslouchej aspoň!
...............................Co jsi říkal?
......................................Slyšíš mě?!
Už mě vidíš?
......----------
...........Rozsvítil jsem světlo..
...........................---------
...............................Kde jsi?
Přečteno 443x
Tipy 11
Poslední tipující: Isquieasuus, takova, LisSe, Naracca, B.a.r.b.a.r, kucky, embryo v hlave
Komentáře (3)
Komentujících (3)