Cesty víry
Anotace: .....pro tebe andílku za tu sms
Plakala jsem......
... za roztržené šaty
/překvapený výkřik
nenadálé pokory/
...mé nejoblíbenější...
nerozuměla jsem
té ráně po jednom
z hřebů z tvých dlaní
sešité horkou nití
potřeby věřit....
.....vyplašené ticho
okorávalo
jemným pohybem
neznámého pocitu
nutnosti modliteb...
...i přes neznalost
těch pravých slov
...noc dohořívala
a poslední stíny
nenadálého smutku
plakaly...
pro ty šaty
jejichž roztřepená rána
prudce pobolívala
v mé vyhořelé
...ateistické duši...
Přečteno 389x
Tipy 32
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD, Dračičák, NikitaNikaT., maena, cevert, JardaCH, rolon, stmivani.na.lepsi.casy, Mácha, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)