Anotace: =( Mám Tě ráda tatínku a proto píšu tuhle vzpomínku. Svíčku shořet ponechám pár slz spadne na zem a já uvědomím si, že nejsem blázen. Jen nechci věřit tomu, že díváš se na nás jen dolů.
Tak tohle mě velmi zasáhlo... Dá se to vůbec hodnotit?
Před pár dny měl můj táta 55 narozeniny a já si při čtení té básně říkala... však víš.
15.03.2009 14:02:00 | ziriant
Smutné krásné veršíky... věř že tatínek je zná a určitě je z té výšky na Tebe moc hrdý!
19.05.2008 14:07:00 | kejtyyy
Broucku...Je to krasne a moc smutne..Byl na tebe hrdy a mel te moc rad..Porad ma
19.04.2008 14:19:00 | SPKY
Po zádech mi běhá mráz... Mrzí mě to. Mladí lidé jsou někdy vystavováni strašlivým zkouškám života...
10.02.2008 11:06:00 | Liss Durman
VYhrkly mi slzy.. nevim co bych k tomu vic mohla rict =(
drzim pesti ve vsem..
31.01.2008 22:49:00 | hlad4