S.O.S.
Anotace: prostě jen volám o pomoc...
Kdo mi pomůže,
kdo mě zachrání?
Vždyť vám lidi nic nebrání.
Kdo to na mě uplet,
tenhle silnej bič,
pomozte mi někdo,
nebo půjdu pryč.
Každý den mi tečou slzy
a svírá mě samota,
konec už tu bude brzy
teď je jenom temnota.
Až přestanu si rvát vlasy,
až odejde žal,
nadělí mi život krásy
které dosud bral...
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Maro Deives, Petbab, zzlatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)