Requiem
Sto lístků sedmikrásek nachových,
za neduživé děvčátko.
Dvě hrsti kopretin,
za každého z chlapců.
Jabloňový květ,
pro milující matku.
A náruč vonného jehličí.
Jejich otci.
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Raziel PsyDearth Characith, pennywise, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)