Obrázek o (ne)princezně
Vesele opilá ve slunečnicích
Přikrytá stonky světla
Princ osedlá koně a uhání
/máme se načekat.../
Válím se na prahu pohádky
,,O (ne)princezně bez hvězdy na kabátu"
Myši a hraboše posbírám cestou
Na kožich
Bez problému!
Dosyta nejedená kočičí konzervy
/maso nejím!/
Ploužím se stíny Volnosti
K potoku bez vody
A dneska
Jako už tolikrát
Zmírám po meči
Přečteno 336x
Tipy 20
Poslední tipující: night.rainbow, Paralelní možnosti, lennerka, NikitaNikaT., GirlFromTheRain, už ne pernikova princezna, Barunka=o), jitro, Ishtar, rry-cussete, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)