Kam na tohle chodíš? Nepřestáváš mě udivovat. Síla tvé poesie je v tom, jak hluboce dokážeš vtáhnout do světa, který je svou snovou podstatou daleko uvěřitelnější a omamnější než naše prostá realita. Zachytit tak hmatatelně detail toho, jak si dotyčná dáma musí při nařizování hodin stoupnout na špičky je v tvém podání skutečným uměleckým skvostem.
29.01.2008 18:54:00 | Lisa.Ginmi