Ještě to zkus
Anotace: vždycky je naděje... teda... někteří tomu věří:)
Vlna naděje se mísí s vlnou smutku.
Z radosti závěje jít rovnou do zármutku.
Z tepla do zimy, když nemáš na vybranou.
Nebát se vteřiny a nepostávat stranou.
Víry nicoty, kde hlava se Ti točí.
Proudy samoty, kam dohlédnou tvé Tvé oči.
Překonáváš zákopy na bojišti smutku.
Tak s kopretinou do klopy jdi vstříct veselým skutkům.
Pohleď zpříma a zpyšni krok.
Již neskolí Tě žádný sok.
Bolest ...prý jen posílí.
Však každého hrdinu....jednou...jistojistě...zabili!
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, saddova, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)