Anotace: "I think our lives have just begun" - Muse, jo, buď všechno znova začne a nebo všechno skončí... to se ještě uvidí
matonko dik za koment, normalne doktorka mi te dneska doporucila na velmi nizky tlak.... kdyz mi rikala neco vo srdci a tepu tak sem si rekla ze mi nic neni, to je jen laska...ktera se na me jen podepsala..na srdci tam kde ji udajne nosime...symbolika je symbolika... NASRAT LASCE NA HLAVU..klidne i na srdce...
26.02.2008 21:41:00 | embryo v hlave