Duše s kouskem těla
Anotace: Duše s kouskem těla (Automatický text)
Duše s kouskem těla
Držels mě za ruku
a říkal, že jsem jen tvá,
ve dlaních spočinuly mé líce,
když líbal si mě chtíce štěstí a lásku.
Vzpomínám na léto,
sluncem krajinu zalitou
a my dva tam nad hladinou.
Veliké jezero
a zpěv ptačí,
to přeci k lásce stačí.
Tvé kroky následovaly ty mé,
ruku v ruce štěstí,
vstříc osudu,
prožívali jsme každodenní pohodu.
Ráno v peřinách
a milování ve stodolách,
slunce západ při nočních hrách..
Pak přišels s nápadem
jíti minulosti po stopách.
Staré rány otevíraly se jako ve zlých snách,
ticho viselo v našich myšlenkách,
dívali jsme se sobě do očí,
zda-li druhý něco víc, než má, netuší.
Kam poděla se láska a touha,
snad pravda rozdělila nás?
Staré šrámy a výčitky
plápolaly okolo nás,
nikdo už nemohl poznat kdo znás je co a zač, (?)
Plakala jsem tehdy
- a plakat budu zas..
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)