V tichu
Anotace: K tomu nemůžu nic říct.
Nevím co jsem čekala
bez víry a bázně
na cestu se vydala
bez snítky sebekázně.
Mosty všechny spálila
vždyť tak stabilní byly!
Proč na rozum jsem nedala
než city jej snad ochromily?
Teď sedím sama v tichu
v srdci zcela prázdno
v duši sbírám střípky
rozlámané hrdosti.
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Martinecka23, Michael František
Komentáře (1)
Komentujících (1)