Kulky polibek

Kulky polibek

Anotace: název vypovídá dost...

Políbila mě tak sladce,
vklouzla do mě velmi hladce,
ale polibek to bolavý byl,
tak, že se mi do srdce vryl.

Přímo do srdce mě zasáhla,
za cévní nitky zatáhla,
mé srdce v půl rozdělila
a zbytek těla s ním podělila.

Trvalo to jen okamžik krátký,
polibek to byl však sladký,
ukončil můj život neblahý
a u blízkých způsobil smutku závlahy.

Ta kulka sprostá to byla,
mé trápení ukončila,
teď opravdu nádherně mi je,
v tomto Novém světě, kde žal do oblohy se vpije.
Autor Arleen.D, 17.01.2008
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

děkuju:)

20.01.2008 19:36:00 | Arleen.D

líbí

Staršně se mi to líbí. ještě jsem neviděl, že by někdo pojal kulku jako "milenku". Velmi pěkně psané.

19.01.2008 11:53:00 | Démon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel