Anotace: Už jsem takhle prostě nemohla dál, je to špatné, vím, ale nedokázala jsem to. Teď jen doufám, že mi ten, komu je určená, jednou odpustí, že jsem mu tolik ublížila.
Tohle není z mojí hlavy, ale je v tom hodně...a je to staré 2000 let. "Láska je trpělivá, je dobrotivá, láska nezávidí, láska se nevychloubá ani nenadýmá; nechová se nepatřičně, nehledá svůj prospěch, nedá se vydráždit, nemyslí na nic zlého; neraduje se z nepravosti, ale raduje se s pravdou; všechno snáší, všemu věří, ve vše doufá, všechno vydrží. Láska nikdy neselhává."
18.01.2008 15:29:00 | Michael František