Šílená
Anotace: musela ven z hlavy...
Deset prstů tančí po skle
bez zjevné snahy
o souznění
prameny vlasů
upoceně lpí
na rozpacích tváří
dlaždice chladné
vítají tělo
krvavě leskne se dlaň
Dej sbohem vrabcům
šílená vílo
cela už čeká na přijetí
mříže tě vláčně obejmou
košilka bílá
sevře tvé tělo
(tak buď jí vděčná -
nikdo jiný to neudělá)
Dusivé kroky
zaznějí lebkou
/NENECH SE ZABÍT!!/
Zářivku slepou
nepřekvapí
křik ani proklínání
stínů s jehlami a jedy
Kůže začíná již chladnout
v rukou pár střepů
připomíná svět
(kdysi se roztříštil
pro lesk očí
jedné bláznivé...)
Přečteno 364x
Tipy 39
Poslední tipující: NikitaNikaT., Erion Fate, maena, jitro, Favi, simsa, Severka, Enygma, mattoni.uz.neni, Kyle, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)