Vadí nevadí ???
pošlapaná kytka vadne
dech kruté hlubiny
dlaně jak propast zrádné
hrajeme na stíny
vesmír je kolem nás
vesmír jsme my
čas nám staví hráz
krade nám dny
osudu skládáme
do lůna vděk
věčně jen hledáme
na lásku lék
vadí či nevadí
jak podivná hra
myšlenky podvádí
jak láska tvá...
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: pavlis, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)