úsměv na rtu, do života dobrou kartu a kolem prima kamarádů partu ...I wish
25.01.2008 22:25:00 | akneliam
Kdyby voda nepršela,
nevážíš si krásných dní,
kdyby Láska nebolela,
nepoznáš, jak pohladí!
Kdyby lidé zlí nebyli,
nepoznáš, co dobro je,
netrápit se aspoň chvíli,
nevíš, co to štěstí je!
Vše má svoje protiklady,
na jing i jang svět se dělí,
vše má negace i klady,
harmonie souzvuk skvělý...
CLP = city léčí pesimismus!
22.01.2008 21:49:00 | Kozoroh 1
láska, byť i s náplastí,
vede často ke slasti,
že je bolavá se stává,
důležité, zda je pravá...
21.01.2008 18:03:00 | zzlatý
Ano - úsměv, pohled, milé slovo to je tou malou náplastí na daň, kterou za lásku musíš zaplatit.
Ahojky bobi
18.01.2008 06:37:00 | bobi bobie