A mně trvá dva dny napsat báseň, za kterou bych se potom stejně styděla. Hezké:o))
27.01.2008 12:03:00 | Traci
TO: pennywise
Ahoj, děkuji za komentář. Ano, píšu jen to, co mě hned napadne, prostě sled myšlenek. Vím, někdy to nezní skvěle, ale někdy se to i povede.
Mimochodem, na svůj věk píšeš velmi, velmi hezky, takže jen tak dál a hodně štěstí :)
18.01.2008 23:21:00 | LOMI
Thole je dost dobry, podporuje to predstavivost a ty schovane pocity nezarazenosti. Fakt dobry.
18.01.2008 08:51:00 | dead-head